Hieronta ja kokonaisvaltainen hoito

Hieronta sopii kenelle tahansa, iästä ja ammatista riippumatta.

Hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä.

Voit itse huolehtia omasta hyvinvoinnistasi liikunnan, terveellisen ravinnon, riittävän levon ja terveellisten elämäntapojen avulla, mutta se ei aina riitä. Haluan tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, tarvitsitpa sitten rentouttavaa hetkeä kiireisen arjen keskellä, lihaksia pehmittävää hierontaa kireisiin, kipeisiin lihaksiin, tai apua kehosi paikallisiin tai kokonaisvaltaisiin ongelmiin. Hoitoaika suunnitellaan ja toteutetaan aina henkilökohtaisten tarpeittesi ja toivomustesi mukaan.

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hierontaa, koska siitä saattaa olla terveydellistä haittaa.

Useimmiten nämä tulee huomioida hieronnassa, mutta ne eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle. Epävarmoissa tilanteissa suositellaan turhien riskien välttämistä. Asiantuntevan lääkärin arvio tilanteesta on tällöin suositeltavaa ennen hierontaa.

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred