aromahieronta

Rentouttava aromahieronta on koko vartalon hierontahoito joko ilman tuoksua tai eteerisellä öljyllä.

Aromaöljyllä thetävä hieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Saat hoidon aluksi valita mieleisesi tuoksun tai hieronta voidaan tehdä ilman tuoksua perusöljyllä. Hieronta on kevyempi kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan kevyin pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli että keho. Hoito sopii myös ikääntyneille. Hieronta aromaöljyllä sopii erinomaisesti stressin lievittämiseen ja unettomuuteen, aineenvaihduntaan, kivun lievitykseen, mielialoja tasapainottamaan ja hormonaalisiin ongelmiin.

Eteeriset aromaöljyt ovat 100-prosenttisia luonnontuotteita, jotka on höyrytislattu tai kylmäpuristettu aina tietystä, tarkasti määritellystä kasvilajista.

Asiakas on hoidon alussa alushoususillaan vatsallaan hierontapöydällä lämpimästi peiteltynä. Ensin käsitellään lempein rentouttavin ottein selkä ja jalat takaa. Asiakas kääntyy ja hoitaja etenee ensin jaloista käsiin ja lopuksi tehdään kasvojen ja päänahan hieronta. Vatsaa hierotaan vain, mikäli asiakas sitä haluaa, mutta vatsan hierominen olisi erittäin suositeltavaa lymfanestekierron vuoksi.

Hoidon kesto on 60min. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli että keho ja se sopii myös ikääntyneille. Hieronta aromaöljyllä sopii erinomaisesti stressin lievittämiseen ja unettomuuteen, aineenvaihduntaan, kivun lievitykseen ja mielialoja tasapainottamaan.

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi ja Smartum