kuumakivihoito

Kuumakivihoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kuumakivihoidoista on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman.

Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 1 cm:n syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämpövaikutuksesta. Kivihieronta rentouttaa lihasta ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat.

Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen ja tekee hoidosta tehokkaan ja miellyttävän. Lihasjännitys sulkee verenkierron melko tehokkaasti. Niinpä hierottaessa kuumilla kivillä kudosten lämmönnousu ja siihen samanaikaisesti tuotettu paine tehostavat verenkiertoa sekä pinta- että syvärakenteissa. Lämmön vaikutuksesta kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu.

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet muinaisten hoitajien tapaan työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen olotilan. happea ja ravintoaineita.

Kuumakivihieronnassa asiakas makaa hierontapöydällä, ja hoitaja käsittelee asiakkaan lihaksia lämmitettyjä kiviä apuna käyttäen. Tehtävässä kuumakivihieronnassa koko vartalon käsittelyssä käydään läpi etenkin asiakkaan haluamat kipukohdat. Hoito on erityisen syvärentouttava.

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred