leena maria halmetoja

OSAAMISPORTFOLIO

Nuoresta saakka ihmismieli on kiehtonut minua ja auttaminen on ollut minun elämäntehtäväni. Olen koulutettu hieroja ja sairaanhoitaja ja erikoistunut lapsiin ja psykiatriseen hoitotyöhön. Olen toiminut hoitajana vuodesta 1986 saakka.

Olen perehtynyt erilaisten hoitomenetelmien käyttöön hieronnassa. Tarjoan monipuolisia hierontapalveluita. Hierontaa voidaan käyttää kehon yleisen rentoutumisen saavuttamiseksi, lihaskudoksen jännityksen poistamiseksi ja kehon liikkuvuuden parantamiseen.

Rakastan opiskelua ja uuden tiedon soveltamista käytännön hoitoihin. Valmistuin LifeCoachiksi syksyllä 2018 Oulun LifeCoach Academysta. Olen opiskellut kuumakivihierontaa, intialaista päänhierontaa, käynyt Reiki 1 koulutuksen sekä tutustunut turpeen voimaan. Olen opiskellut fascia- eli lihaskalvokäsittelyä MyFascia akatemiassa ja luontaishoitoja AK-luontaisterapiassa, sekä perehtynyt korva-akupunktioon ja thaijoogahierontaan.

Minulle tärkein päämäärä työssäni on auttaa ihmistä oivaltamaan hänen oma todellinen olemuksensa ja lisätä myötätuntoa ja rakkautta elämään. Sinä olet sisimmältäsi valoa, rakkautta ja iloa. Se on ihmisen luonnollinen tila. Elämäni välillä rankatkin kokemukset ovat valmentaneet minua kanssaihmisten auttajaksi. Missioni on auttaa ihmistä löytämään se, kuka hän aidosti on, mitä hän elämältään haluaa ja miten hän voi sen saavuttaa.

Innostun kanssaihmisistä.

Olen kiitollinen mahdollisuudesta kohdata sinut!

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred