rentouttava shiatsuhieronta

Shiatsu on japanilaisten kiinalaisesta akupunktiosta kehittämä pehmeämpi hoitomuoto, jossa akupunktioneulojen sijasta käytetään käsiä ja sormia.

Shiatsu on lempeä mielen, tunne- ja fyysisen kehon hoitomuoto. Shiatsu on japanin kieltä ja tarkoittaa peukalolla painamista. Shiatsu on vanhimpia kehomielihoitoja maailmassa ja siitä on merkintöjä hoitomuotona jo 3000 vuoden takaisessa perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Hoito soveltuu kaikenikäisille ja sen tavoitteena on sekä kehon että mielen toimintojen tasapaino. Hoito toteutetaan makuuasennossa ja hoidettavalla on yllään joustavat vaatteet. Otathan mukaan pitkät housut, pitkähihaisen puseron sekä sukat.

Hoidossa käydään käden ja peukalon painallusten sekä erilaisten venytysten avulla koko kehon meridiaanit läpi. Rentouttavassa shiatsuhoidossa hoitaja painamalla, hieromalla, venyttämällä, naputtamalla saa Qi:n eli elämänenergian virtaamaan asiakkaan kehossa. Shiatsuhoito poistaa asiakkaan kehosta energeettisiä tukoksia ja saa asiakkaan kehon tasapainottumaan ja rentoutumaan.

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred