lifecoaching ja psykiatrisen sairaanhoitajan luottamuksellinen keskusteluapu

Elämän solmukohdissa selviytymiseen eivät aina riitä omat tai ystävienkään neuvot.

Toisinaan tuntuu, että on päästävä keskustelemaan ja purkamaan asioita luottamuksellisesti jonkun kanssa. Ihminen ihmiselle – niin, että sinua kuunnellaan. ”Kynnys” kannattaa pitää matalalla, joten ei kannata tuhlata aikaa ja mietiskellä asioita liian kauaa yksinään. Joskus jo pelkkä ajatusten kertominen luottamuksellisessa ympäristössä helpottaa!

Valmius luottamukselliseen ja rakentavaan keskusteluun perustuu psykiatrisen sairaanhoitajan ja LifeCoach-valmentajan koulutuksiin, joihin liittyy vaitiolovelvollisuus. Autan sinua kartoittamaan nykytilannettasi, kirkastamaan mahdollisuuksiasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Coaching-prosessi vahvistaa sinua ja haastaa sinua näkemään omat mahdollisuutesi. Omat haaveet ja tavoitteet voivat olla hautautuneina kiireen, sosiaalisten paineiden ja väärien uskomusten alle. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Tuen ja motivoin sinua koko matkan.

Tutustu hinnastoon täältä ja varaa aika tästä linkistä, tekstiviestillä/soittamalla p. 0400 446 720 tai sähköpostilla leena(e)halmetoja.fi. Meillä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred